

- Госпожице, много ми харесвате! Искам проблеми от вас.

- А защо не овце?
- Е, то беше веднъж!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Италианската мусака
Лесна, бърза и пълна с кашкавал и шунка засищаща рецепта
Нещо църка на печката…
Не разваляйте хубавата мусака с кайма, а я пригответе с пилешко месо
Ако трябва с две думи да опишем вкуса, те определено ще са Леле Мале
Представи книгата й със страхотни думи
Един нестандартен прочит на традиционното ястие
Тема номер едно за отминаващата година, според търсените в Google термини, безспорно е войната в Украйна
Това е нова версия на популярното ястие
Каймата като основна съставка на мусаката изисква ангажиране на селското стопанство, което, от своя страна, вдига нивата на замърсяване в околната среда